Supplementen kopen met voordeel: Black Friday bij Body&Fit

Bijgewerkt op:

Body&Fit black friday

De periode met de grootste (kortings)acties van het jaar is hier: Black Friday. In bijna alle winkels en webshops vind je aantrekkelijke aanbiedingen en heb je de mogelijkheid producten tegen gunstige prijzen in huis te halen. Dit is ook het geval bij Body&Fit. Zo koop je tot en met eind november je sportsupplementen, sportkleding en accessoires met 10% extra korting. Als je door je voorraad eiwitshakes, creatine of andere supplementen heen bent, is het nu dus een goed moment om nieuwe aan te schaffen. We zetten een aantal zéér aantrekkelijke Black Friday deals van Body&Fit op een rij:

Kortingen tot wel 70%

Voorraad inslaan

Ben je bijna door jouw supplementen heen? Of weet je nu al dat je vroeg of laat toch weer nieuwe gaat bestellen? Dan is het een slimme keus om met de huidige korting een voorraad in te slaan van jouw favoriete supplementen, zodat je mooi wat geld bespaart! 

40% korting
45% korting
Als fitness coach ben ik dagelijks bezig met voeding en sport. Zo begeleid en ondersteun ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en geef ik advies over fitness oefeningen, een gezonde levensstijl en sportsupplementen.