Dit zijn de beste pre workouts met meeste effectiviteit 💪

Het gebruik van een goede pre workout voordat je actief gaat sporten, heeft veel voordelen te bieden. Benieuwd welke pre workout het beste werkt? Je ontdekt het in onze top 3 beste pre workouts van …

Beste pre workout

Het gebruik van een goede pre workout voordat je actief gaat sporten, heeft veel voordelen te bieden. Benieuwd welke pre workout het beste werkt? Je ontdekt het in onze top 3 beste pre workouts van 2021! In dit artikel leggen we uit wat een pre workout is, of het meerwaarde biedt tijdens het sporten en welke pre workouts het meest effectief zijn.

Een pre workout: wat is dat precies?

Een pre workout is een voedingssupplement, dat je voor het sporten kunt gebruiken om meer energie te krijgen. Dit is het belangrijkste doel van een pre workout: zorgen dat je door een extra energieboost het sporten langer kunt volhouden en intensiever je workouts kunt doen. Wie voor een zware krachttraining of andere vorm van sport een pre workout gebruikt, heeft veel meer energie en kracht en kan zijn of haar trainingsactiviteiten verbeteren.

Hoe zit een pre workout in elkaar en hoe werkt het?

Pre workouts zijn meestal in poedervorm te koop. Het poeder dien je te vermengen met water, waardoor je een – meestal lekker smakend – sportdrankje overhoudt. Qua ingrediënten bestaan pre workout drankjes vaak uit cafeïne, een behoorlijk aantal vitamines en mineralen, creatine, bèta-alanine, citrullinemalaat en verschillende andere ingrediënten om de energie en het krachtniveau tijdens het sporten te verbeteren. Je voelt je gedurende het sporten namelijk aanzienlijk energieker en zo kun je trainingsprestaties makkelijker verbeteren.

Het verbeteren van je uithoudingsvermogen tijdens trainingen

Een van de belangrijkste pluspunten van pre workouts gebruiken als je (geregeld) sport, is dat je hiermee je energielevel een fikse boost kunt geven. Je creëert een beter uithoudingsvermogen waardoor je jouw trainingen langer kunt volhouden. Het lijkt er zelfs op dat het geregeld innemen van de beste pre workouts kan leiden tot een blijvende verhoging van de spiermassa en een verlaging van het vetpercentage. Wil je dus spieren kweken, dan kun je dit goed doen door gebruikt te maken van een kwalitatief goede pre workout. Wil je tegelijkertijd vet verbranden? Dan is het gebruiken van pre workout een absolute aanrader. Probeer het dus eens een periode uit en je zult je verbazen over de resultaten. Als je op zoek gaat naar een goede pre workout kom je er al gauw achter dat er vele keuzemogelijkheden zijn. Dit geldt niet alleen voor de specifieke ingrediënten die in pre workouts zitten en de samenstelling, maar ook qua smaken is er de nodige keuze. Als je een fanatiek fitnesser bent, wil je enkel het beste van het beste. Ook op het gebied van supplementen. Daarom zetten wij de 3 beste pre workouts van dit moment voor je op een rij.

Top 3 beste pre workouts

Hieronder vind je de drie beste en meest effectieve pre workouts van dit moment. Kan jij af en toe voor een training wel een oppepper gebruiken? Dan zijn onderstaande pre workouts zeker het proberen waard!

Onderstaande top 5 beste pre workout supplementen bevat affiliate-links. Dit houdt in dat we commissie ontvangen als je iets koopt via deze links. Dit kost jou natuurlijk niets extra! In sommige gevallen ben je zelfs iets voordeliger uit. Ondanks de affiliate-links kun je erop rekenen dat deze top 3 objectief is samengesteld. Koop je iets via één van deze links? Ontzettend bedankt! Hierdoor kunnen wij méér mooie content produceren!

1 | C4 Original Pre-workoutKwaliteit
Prijs
Recensies

Beoordeling

De beste pre workout, en misschien wel de bekendste, die je momenteel kunt kopen is de C4 van Cellucor. Deze krachtige pre-workout formule bevat creatine en is ontzettend effectief als je meer energie wil tijdens een training. Kijkend naar de ervaringen kunnen we wel zeggen dat je met deze pre workout poeder goed zit. Er zijn meerdere smaken te kiezen, waardoor er zonder twijfel een voor jou bij zit.

De C4 van Cellucor bestempelen wij als beste koop op het gebied van pre workout supplementen!

5

2 | Gold Standard pre-workoutKwaliteit
Prijs
Recensies

Beoordeling

Op de tweede plek in de top 3 beste pre workouts staat de Gold Standard van Optimum Nutrition. Dit product bevat genoeg cafeïne om de focus en alertheid tijdens trainingen te vergroten, en creatine om de prestaties bij hoge intensiteit te verbeteren. Optimum Nutrition heeft dus naast de beste eiwitshake, ook een hele goede pre workout in het assortiment. Combineer je beide producten? Dan zijn jouw workouts in ieder geval optimaal qua voorbereiding en naverzorging.

Wij kunnen in ieder geval zeggen dat de smaak ‘Green Apple’ prima smaakt. De poeder smaakte als een sportdrank en mixte goed met water.

4.8

3 | Crazy Pre-Workout van Body&FitKwaliteit
Prijs
Recensies

Beoordeling

De Crazy Pre-Workout van Body&Fit behoord tot de beste pre workouts met name door de goede prijs. Als je meerdere supplementen gebruikt kan dit namelijk behoorlijk in de kosten lopen. Om toch van een goede boost te kunnen genieten is het dan ook fijn als er een goedkope optie is. De prijs-kwaliteit verhouding van deze pre workout is erg goed te noemen en daarom is het product erg populair. Vind je bovenstaande pre workouts te duur? Dan is de Crazy Pre-Workout voor jou de beste keus.

4.5

Tips bij het kopen van een pre workout

Wil je meer weten over alle soorten pre workouts die vandaag de dag beschikbaar zijn? Bekijk dan het ruime assortiment van een professionele aanbieder en lees goed de productbeschrijving. Het kopen van pre workouts kan tegenwoordig gewoon snel en voordelig via internet, dus kost je verder weinig tijd en moeite. Alvast veel trainingsplezier de komende tijd. En natuurlijk ook goede resultaten op het gebied van spieropbouw en vetverbranding toegewenst! Meer supplementen ontdekken? Bekijk de beste creatines en beste eiwitshakes.

Veelgestelde vragen over pre workout

Wanneer pre workout innemen?

Een pre workout dien je vóór je training in te nemen. Lees goed de gebruiksaanwijzing op het product hoeveel tijd van te voren je het supplement dient in te nemen. Dit kan per pre workout verschillen.