Beste supplementen voor fitness en spieropbouw

Ben jij fanatiek bezig met sporten en een gezonde levensstijl? Dan is een goed en gevarieerd voedingspatroon enorm belangrijk. Wil jij het maximale uit je workout halen en zoveel mogelijk spiermassa opbouwen? Vul dan je dagelijkse voeding aan met de beste supplementen! We weten als geen ander dat mannen altijd op zoek zijn naar het beste van het beste en daarom zetten wij jaarlijks de beste supplementen voor fitness en spieropbouw op een rij.

Beste supplementen 2022: bekijk onze testresultaten per supplement

Beste eiwitshake

Beste pre workout

Beste creatine

Beste eiwitrepen

Beste fatburners

De voordelen van sportsupplementen

Het gebruik van supplementen biedt voor (kracht)sporters veel voordelen. Zo kun je met de beste supplementen je sportprestaties aanzienlijk verbeteren en je spieropbouw maximaliseren. We sommen de voordelen van de juiste sportvoeding en supplementen voor je op:

1Betere sportprestaties

Met behulp van de beste supplementen verbeter je je sportprestaties.

2Snel & gericht

Sportsupplementen maken het mogelijk je lichaam makkelijk en snel te voorzien van specifieke voedingsstoffen.

3meer kracht & energie

De juiste supplementen geven je meer kracht en energie, waardoor je trainingen naar een hoger niveau tilt.

4meer resultaat

Meer energie en betere sportprestaties zorgen voor meer resultaat. Of het nu gaat om spieropbouw of afvallen.

5focus & motivatie

Meer energie en betere resultaten geven je motivatie en focus om je sportdoelen te behalen.

6makkelijk & voordelig

Dankzij supplementen is het makkelijker en voordeliger om je dagelijkse voedingsdoelen te behalen.

De beste supplementen voor spieropbouw

Is jouw doel om meer spiermassa te kweken? Dan is het belangrijk om de juiste supplementen te nemen. Voor het opbouwen van spiermassa zijn diverse voedingssupplementen aangeraden. De belangrijkste zijn eiwitshakes, eiwitrepen en creatine. Om zoveel mogelijk spierweefsel te creëren is het belangrijk dagelijks genoeg eiwitten binnen te krijgen. De richtlijn voor fanatieke krachtsporters is 1,4 tot 2,0 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht per dag. Weeg je 80 kilo? Dan betekent dat dus dat je ongeveer 160 gram eiwitten per dag tot je moet nemen. Met een goed voedingsschema is het mogelijk dit uit normale voeding te halen. Echter vraagt dat wel elke dag weer je volledige toewijding. Met goede eiwitshakes en gezonde eiwitrepen maak je het jezelf een stuk makkelijker. Je voorziet je spieren en zenuwcellen van meer energie en kracht met creatine. Creatine zorgt ervoor dat je sportprestaties en spierbouw een boost krijgen. Voor zoveel mogelijk spieropbouw raden we daarom aan om zowel eiwitshakes als creatine te supplementeren. Voor een gezond en eiwitrijk tussendoortje zijn goede eiwitrepen ook van toegevoegde waarde. Zorg wel dat je enkel de beste supplementen koopt waar geen overbodige en ongezonde stoffen in verwerkt zitten.

Beste supplementen voor krachttraining

Wil jij het maximale uit elke training halen en elke workout voor een persoonlijk record gaan? Dan ben je op zoek naar supplementen die je voorzien van een energie en krachttoename. Goede supplementen die dit verwezenlijken zijn pre workout en creatine. Voor een optimaal herstel is natuurlijk eiwitpoeder niet te vergeten. Zoals hierboven al vermeld, zorgt een creatine supplement voor meer energie in je spieren en zenuwcellen. Met een goede pre workout voor je training zorg je voor een extra energieboost en focus, waardoor je tot het uiterste kunt gaan. Ga ook hier bij de aankoop altijd weer op zoek naar de beste supplementen en koop niet simpelweg de goedkoopste. Als je fanatiek bezig bent met een gezonde levensstijl wil je namelijk geen supplementen nemen waarin veel onnodige troep zit.

Veelgestelde vragen over supplementen

Welke supplementen kan ik gebruiken voor meer spiermassa

Voor meer spiermassa is het belangrijk om je lichaam dagelijks te voorzien van genoeg eiwitten. Als dit je moeite kost, kunnen eiwitshakes en/of eiwitrepen je helpen je eiwitdoel te behalen.