Review: Fit Energy Drink van Body&Fit

Bijgewerkt op:

De Fit Energy Drink is het nieuwste product van Body&Fit. De energiedrank is ontworpen om je te helpen bij het behalen van je fitnessdoelen. Die moesten wij natuurlijk testen! In deze productreview gaan we dieper in op de Fit Energy Drink, bespreken we de voordelen en delen we onze persoonlijke ervaring.

De Fit Energy Drink van Body&Fit in een notendop

De Fit Energy Drink is een suikervrije en caloriearme drank die je voor, tijdens of na je training kunt drinken. De drank is rijk aan aminozuren en vitamines en bevat daarnaast cafeïne en groene thee extract, waardoor het je energie geeft om je prestaties te verbeteren.

Gebruik

De Fit Energy Drink is vooral geschikt voor sporters die op zoek zijn naar een oppepper vóór of tijdens hun trainingssessies of een beter herstel na het sporten. Het kan ook gebruikt worden als een alternatief voor koffie om je op te peppen gedurende de dag. Eén energiedrankje bevat namelijk 100 mg cafeïne, dit is ongeveer anderhalf keer zoveel als een gemiddelde bak koffie. Houd je niet van koffie? Of heb je zo nu en dan zin in iets anders? Dan is een Fit Energy Drink van Body&Fit dus een goede keus.

De Smaken van Fit Energy Drink

De Fit Energy Drink is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Mix Berry, Orange en Tropical. We probeerde ze allemaal uit en moeten eerlijk bekennen dat alle drie de smaken lekker en verfrissend zijn. Je kunt het een beetje vergelijken met crystal clear. Een groot voordeel van het drankje is dat het komt in een handig formaat blinkje. Geen gedoe met poeders en bekers, maar gewoon een eenvoudig blikje die je overal mee naar toe neemt.

Onze ervaring

Hierboven las je al dat we erg positief verrast waren over de smaak van de Fit Energy Drink. Dit geldt zowel voor de Mix Berry als voor de Orange en Tropical. We namen dit drankje voor een bezoekje aan de sportschool en dat beviel eigenlijk goed. Het kan natuurlijk tussen de oren zitten, maar het energieniveau was iedere training top. Waar je bij een pre workout nog weleens een dip kunt ervaren na enige tijd, was dit met deze energiedrank niet het geval. Als we echter toch kritisch zijn, is de prijs per blikje wel wat aan de hoge kant. Als deze wat lager was geweest, zouden we het eerder aan onze wensenlijst met supplementen toevoegen dan nu.

Conclusie

Al met al, is de Fit Energy Drink van Body&Fit een prima alternatief voor een pre workout supplement of voor dagelijks gebruik om extra scherpte te realiseren. Het feit dat het drankje suikervrij en caloriearm is, maakt het een gezonder alternatief voor andere energiedrankjes op de markt. Daarnaast bevat het ook nog eens vitamines en aminozuren, waardoor het niet alleen helpt bij het verbeteren van je energie, maar ook je lichaam voorziet van wat extra gezonde voedingsstoffen. Als je de prijs van een supplement niet zo nauw neemt, is de Fit Energy Drink dus een uitstekende keuze!

Bekijk Fit Energy Drink