Beste scheermesjes voor mannen

Bijgewerkt op:

Het aanbod scheermesjes is ontzettend groot. Het is daardoor lastig om uit te vinden welke scheermesjes voor jouw huid de beste zijn. Om je te helpen zochten we dé topkeuzes op het gebied van scheermesjes voor mannen. We zetten de beste scheermesjes op een rij en leggen uit hoe je het beste scheerresultaat bereikt zonder wondjes.

Topkeuzes:

1

Fusion5

Gillette

Koop navulmesjes in bulk en bespaar:

2

ProGlide Power

Gillette

Koop navulmesjes in bulk en bespaar:

Wat zijn scheermesjes?

Met een scheermesje kun je lichaamshaar verwijderen met een enorm gladde huid als resultaat. Scheermesjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, met verschillende hoeken en aantallen mesjes. Het belangrijkste is om een scheermesje te vinden dat bij jouw huidtype past. Alleen dan is de kans op scheerwondjes of irritatie het kleinst.

Waar moet je op letten bij het kopen van scheermesjes?

Om de beste scheermesjes voor jou te vinden, moet je letten op een aantal aspecten. Als je een gevoelige huid hebt, kun je het beste kiezen voor scheermesjes met weinig blades. Hierbij is de kans op scheerwondjes of irritatie minimaal. Het is ook belangrijk om te zoeken naar een scheermesje met een goede grip. Je wilt namelijk voorkomen dat je uitschieters maakt doordat het mesje niet goed in de hand ligt. Zorg er ten slotte voor dat de scheermesjes die je koopt van goede kwaliteit zijn. Goedkope scheermesjes veroorzaken vaak meer huidproblemen en zorgen voor een minder glad eindresultaat. Het advies is daarom om eerst de beste scheermesjes te selecteren op kwaliteit en pas daarna te kijken naar de prijs. Als je eenmaal de perfecte scheermesjes hebt gevonden, kun je kosten besparen door een scheermes abonnement af te sluiten.

Beste scheermesjes voor mannen

Welke scheermesjes als beste koop bestempeld kunnen worden verschilt per huid en dus per persoon. Als we moeten kiezen, en je het meeste kans op succes wilt hebben, kunnen we niet om de scheermesjes van Gilette heen. Gilette is enorm populair onder mannen en vooral de Fusion5 en ProGlide Power zijn erg gewild. Ons advies is daarom om beide scheermesjes uit te proberen zelf te keuze te maken welke het beste zijn voor jou!

Tip: koop scheermesjes in bulk!

Wil je geld besparen op je scheermesjes? Dan is het aan te raden om ze in bulk aan te schaffen. Op die manier profiteer je van volumekortingen en heb je altijd een wat reserve scheermesjes in huis. Het is zelfs mogelijk om een scheermesjes abonnement af te sluiten, waardoor je altijd op het juiste moment wordt voorzien van nieuwe scheermesjes. Zo voorkom je dat je op een dag opeens zonder scherpe mesjes zit. Het voordeel van zo’n abonnement is dat je vaak veel voordeliger uit bent dan elke keer opnieuw scheermesjes aanschaffen.

Alternatieven voor het scheermes

Lukt het je niet het gewenste scheerresultaat te bereiken of vind je handmatig scheren simpelweg niet fijn? Dan kun je er ook voor kiezen om je voortaan te scheren met een elektrische scheerapparaat. Ook hiervan hebben we de beste keuzes op een rij gezet (bekijk beste scheerapparaten). Wil je eigenlijk je gezichtshaar laten groeien? Dan is een baardtrimmer wat je nodig hebt. Met dit apparaat houd je je baardgroei op de gewenste lengte en zorg je voor een verzorgde look. De beste baardtrimmers bekijk je hier.

Veelgestelde vragen over scheermesjes

Wat kosten goede scheermesjes?

De prijs van goede scheermesjes (navul) variëren tussen €2,- en €4,- per stuk.

Scheermesjes kiezen

We hopen dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van goede scheermesjes. Uiteindelijk is de ervaring met een scheermesje voor iedereen verschillend. We raden daarom aan om gewoon een aantal scheermesjes uit bovenstaande top 5 te proberen om erachter te komen welke jij het fijnst vindt. Zo vind je voor je het weet de beste scheermesjes voor jouw huid!