Beste JBL speaker 2023

Bijgewerkt op:

Beste JBL speaker image

Een draadloze speaker is zo’n gadget dat iedereen hoort te hebben. Eén van de bekendste merken op het gebied van speakers en geluid is JBL. Maar welke JBL speaker past het best bij jou? Wij helpen je op weg de beste JBL speaker voor jouw situatie te vinden!

Waarom een JBL speaker

De speakers van JBL staan bekend om de uitstekende kwaliteit en de stoere designs. JBL is al jarenlang één van grootste merken in de wereld van muziek en geluid en dat is niet voor niets. De speakers, hoofdtelefoons en soundbars van JBL zijn niet alleen van enorm goede kwaliteit, ze zijn ook nog eens betaalbaar! JBL biedt draadloze speakers aan in verschillende soorten en maten. Als je naar de reviews kijkt is het lastig te beslissen welke speaker het beste is. Over elke speaker van JBL zijn ze namelijk erg positief. Hieronder hebben wij de beste JBL speaker per gelegenheid op een rij gezet.

Beste JBL speaker 2023

Door het ruime aanbod van bluetooth speakers is het lastig de juiste speaker voor jouw doeleinden te vinden. Wij proberen je bij deze lastige keuze te helpen en hebben de beste JBL speakers van 2023 voor je opgezocht.

Beste koop JBL speaker: JBL Charge 5


Beste jbl speaker - charge 5

Geluid
Bereik
Accuduur
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs

Beoordeling

De JBL Charge 5 is als je het ons vraagt de beste koop als het gaat om draadloze speakers. Deze relatief kleine bluetooth speaker heeft een hoge geluidskwaliteit en -bereik! Eén van de grote voordelen is dat de batterij wel 20 uur meegaat. Als we kijken naar de recensies van deze speaker zijn er alleen maar positieve reacties. Dit bevestigd ons dat je met deze speaker waar voor je geld krijgt. Een ander groot voordeel is dat de speaker waterdicht is. Je kunt hem daardoor zonder zorgen gebruiken op het strand, het zwembad of zelfs in de voetbalkleedkamer. De JBL Charge 5 onderscheidt zich van andere draadloze speakers met de USB-C voor het opladen. De kans is erg groot dat jij jouw mobiel ook met een USB-C kabel oplaad en daarom hoef je dus geen aparte kabel mee te nemen voor deze speaker. Ideaal! Als je niet zeker weet waarvoor je de speaker allemaal precies gaat gebruiken, is de JBL Charge 5 voor jou de beste keus! Deze draagbare speaker volstaat namelijk in bijna alle situaties.

4.8

JBL speaker met grootste bereik: JBL Boombox 3


Geluid
Bereik
Accuduur
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs

Beoordeling

De beste JBL speaker voor grote ruimtes en veel mensen is de JBL Boombox 3. Deze relatief grote draadloze speaker heeft een enorm bereik en is uitermate geschikt voor grote feestjes en partijen. Dankzij een accuduur van maar liefst 24 uur hoef je niet bang te zijn dat de batterij snel leeg is. Wij zelf zijn erg fan van het handvat waardoor je ondanks zijn grootte de box eenvoudig ergens mee naartoe neemt. Bovendien is ook deze speaker van JBL waterdicht. Als je op zoek bent naar de JBL speaker met het beste bereik adviseren wij de JBL Boombox 3.

4.7

Beste compacte JBL speaker: JBL Flip 6


Beste JBL flip 5 speaker

Geluid
Bereik
Accuduur
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs

Beoordeling

Ben je op zoek naar een compacte speaker die je erg makkelijk overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de JBL Flip 6 voor jou misschien de beste keus. Deze draadloze speaker weegt maar 0,54 kilo en is daarmee bijna 50 procent minder zwaar dan de Charge 5. De Flip 6 van JBL past in bijna elke tas en kun je dus eenvoudig meenemen. Wel gaat de batterij van deze JBL speaker maar 12 uur mee. Vergeleken met de Charge 5 en de Boombox is dit misschien niet zo lang, maar ook met een accuduur van 12 uur kun je prima rondkomen. Ook deze bluetooth speaker van JBL is waterdicht en heeft, voor een speaker van dit formaat, een uitstekend geluid. De JBL Flip 6 is perfect voor jou als je van plan bent de speaker overal mee naartoe te nemen en er enkel gebruik van maakt in kleine ruimtes of met weinig mensen.

4.7

Waar op letten bij het kopen van een draadloze JBL speaker?

Als je een draadloze JBL speaker gaat kopen zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Ten eerste is natuurlijk de geluidskwaliteit het belangrijkst. Deze moet gewoon zo goed mogelijk zijn. Ten tweede is de accuduur enorm belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je bluetooth speaker binnen een paar uur al leeg is. Naast het formaat en het design raden we je ook aan om heel goed de reviews van het product door te nemen. Aan de hand van de ervaringen van anderen kun je namelijk goed inschatten of het de speaker is die jij zoekt. Tot slot moet je goed in de gaten houden of de beste JBL speaker beschikt over JBL connect of JBL connect+. Als je namelijk van plan bent meerdere JBL speakers met elkaar te verbinden, moeten deze speakers wel over dezelfde connect technologie beschikken.

Veelgestelde vragen over JBL speakers

Welke JBL speaker moet ik kopen?

Welke JBL speaker jij moet kopen is afhankelijk van je doeleinden. Wil je grote ruimtes en veel mensen voorzien van de beste muziek? Ga dan voor de JBL Boombox. Wil je de speaker overal mee naartoe nemen en alleen gebruiken in een kleine omgeving? Dan is de JBL Flip 6 de beste keus. Weet je niet zo goed waarvoor je de JBL speaker allemaal gaat gebruiken? Dan zit je met de JBL Charge 4 sowieso goed!

Hoe werkt een JBL speaker?

Een draadloze JBL speaker werkt op bluetooth. Via de bluetooth van je telefoon verbind je eenvoudig met de speaker en kun je muziek afspelen. Door een oplaadbare accu kun je de speaker draadloos gebruiken.

Wat is JBL connect?

De meeste JBL bluetooth speakers beschikken over JBL connect technologie. Door middel van JBL connect kun je meerdere speakers van JBL met elkaar verbinden om een stereoset te creëren en de muziek op meerdere boxen tegelijk af te spelen. Let wel op dat je niet zomaar alle JBL speakers met elkaar kunt verbinden. De ene speaker heeft namelijk JBL connect en de andere JBL connect plus.

Eindeloos luisterplezier met de beste JBL speakers

Waar je ook gaat, met een goede JBL speaker op zak weet je dat je een goede beat met je meedraagt. De speakers van JBL gaan ontzettend lang mee. Wat betekent dat het kopen van een JBL box een goede investering voor zéér lange tijd is. Of je nu een feestje geeft of gewoon zelf wilt genieten van je favoriete playlist, met een draadloze speaker kun je alle kanten op.

Beste JBL speaker alternatieven

Momenteel zijn wij druk aan het testen met alternatieven voor bovenstaande JBL speakers. Binnenkort vind je hier dan ook meer informatie over en de resultaten. Vooralsnog zijn de speakers van JBL van ontzettend goede kwaliteit en ben je gegarandeerd van een goede aankoop, wanneer je voor één van bovenstaande speakers kiest. In combinatie met de 2 jaar garantie die JBL bij al haar producten aanbiedt, is ons advies om de speaker die het beste aansluit bij jouw behoeften te kiezen. Zit deze er voor je gevoel niet tussen bij JBL? Dan is het misschien raadzaam te wachten op de alternatieven die we momenteel onder de loep nemen.

Klaar om een JBL box te kopen?

Hopelijk heb je de JBL box kunnen vinden die het best bij jou past. Geniet van eindeloos luisterplezier en neem je nieuwe speaker overal mee naar toe! Ook nog op zoek naar draadloze oordopjes om je favoriete muziek te luisteren? Ontdek de beste AirPods van dit moment!